Diensten

Schilderwerk

De goede naam die Schildersbedrijf Hans van der Wekken heeft opgebouwd hangt voor een groot gedeelte samen met het vakmanschap van de schilder. Het maakt ons niet uit of u nu een klein kamertje opnieuw wilt laten schilderen, het kan allemaal! Wij kijken samen met u wat er moet gebeuren en geven kleuradvies op basis van uw wensen en zorgen voor materialen die exact aansluiten bij uw opdracht.

Schildersbedrijf Hans van der Wekken verzorgt buitenschilderwerk – binnenschilderwerk – schilderwerk bij verbouwing – schilderwerk bij nieuwbouw.

Beglazing

Schildersbedrijf Hans van der Wekken: Zet traditioneel glas en isolatieglas. Ook kunnen wij u advies geven over de energiebesparing door het plaatsen van het juiste glas.

Wandafwerking

Schildersbedrijf Hans van der Wekken: Is ook een specialist in behangen, met een ervaring van ruim 25 jaar. Van het behangen van een slaapkamer tot een compleet kantoorpand, wij nemen het u graag uit handen. De basis daarbij is uw eigen wens. Wij werken met glasvezelbehang of met het door u zelf aangekochte behang of adviseren u bij de aanschaf daarvan. Bent u benieuwd wat behang voor uw huis of kantoorpand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.